Herregud!

jag har inget emot "Blondinbella" men när sådant här händer tycker jag att det har gått lite för långt i bloggvärlden och jag undrar om inte tv har något viktigare för sig:



Isabella "Blondinbella" Löwengrips succé fortsätter. Hon har redan Sveriges största blogg och nu blir hon tv-stjärna med egna programmet "Blondinbellas tv-dagbok". 

- Det är som min blogg fast på tv istället! Min blogg har ju varit så uppskattad, och det kändes som en naturlig övergång att ta bloggen till tv, säger hon till Tv4.se.  

18-åringen berättar vidare att hennes bloggläsare kommer att känna igen sig i tv-serien, som börjar sändas på Tv400 redan ikväll. Tittarna kommer få följa henne både till vardags och till fest, livet med pojkvännen Nils Grundberg, och nu närmast kommer det att handla en hel del om julshopping.  


Men "Blondinbella" avslöjar också att hon kommer att visa upp en helt ny sida av sig själv:  

- När man läser en blogg så skapar folk lätt en egen bild av hur man är som person. I tv kan det förhoppningsvis bli en mer korrekt version. I bloggen verkar ju livet så himla på topp jämt. Men här kommer man få se att det inte är så glamoröst jämt. Och jag kommer inte vara sminkad hela tiden.
_____________________________________________________________________________________________

Ja, men herregud. Och jag tänka mig att svenska folket kommer att titta också, för det är just så uttråkade som svenska folket är. jag undrar vart fan världen är på väg.

S


Skära ner på sex på grund av finans kris!?

Även dom rika människorna känner av Finanskrisen! Hittade denna artikeln på Msn. LÄS DEN!
Älskarinnor är låg prioritet i finanskris Wall Street Journal har gjort en undersökning om hur mycket mångmiljonärer är villiga att skära ned på utgifterna till sina älskarinnor och älskare under lågkonjunkturen, skriver DI Ego.


Undersökningen visar att hela 80 procent av de manliga mångmiljonärerna är beredda på att dra ned på älskarinnornas kostnader under den kommande lågkonjunkturen. Detta i form av billigare semestrar, restaurangbesök och presenter.

"Rika människor måste också skära ned på utgifterna i en lågkonjunktur. Älskarinnor är en del av den ekvationen", säger Russ Allan Prince, vd för analysfirman Prince & Assoc, som har genomfört undersökningen.

Men en tredjedel av de deltagande miljonärerna var kvinnor. Endast 20 procent av kvinnor har planer på att dra ned på utgifterna för deras älskare och hela 50 procent har sagt sig komma att spendera mer pengar i den kommande lågkonjunkturen, uppger Dagens Industri.
______________________________________________________________________________________________

Detta visar ju hur sjukt mycket män betalar för sex, medans vi kvinnor bara leker. Haha. Olika divisioner.

Night night sleep tight 


Partypeople..

Ännu en kväll som blev så jävla lyckad!
Maddy och jag möttes upp på Nobu (som är en exlusiv och väldigt dyr, enligt mig, sushi-restaurang) och tog två glas vitt var och där mötte vi även Richard. Mytomanen Nr.1. Han skulle faktiskt kunna få ett pris. För tillfället jobbar han som security åt Lindsey Lohan och det tycker han är ascoolt. Han skryter som en jävla idiot! I alla fall, Maddy gillar honom. Fast igår började hon nog tveka lite efter ett tag.

Runt tolvtiden drog vi till Vendome nightclub. Väl därinne mötte jag min franska vän, nattklubbsmanagern Sparko. Han är så himla go och snäll. Direkt tog han oss till baren och bjöd oss på en drink. Kalas! Vi dansade och hade jätteskoj. På något vis lyckades jag bli sådär himla rund om fötterna igen! Haha.. Ganska Full var jag annars skulle jag inte ha gjort vad jag gjorde. (Bilderna nedan). men det är det som är det sjuka med London med för det är ingen som bryr sig.
Sparko bjöd oss på drinkar hela kvällen. sjukt bra och billigt för mig, som den smålänningen jag är ända in i märgen.
Träffade även en annan kompis som jobbar som DJ på samma ställe, Sebastien. jag är så glad för hans skull för han ska bli pappa om 5 månader. så skoj!!
På Sanderson hotel innan movida i onsdags  Jag och Mytomanen           Så här håller man ju bara inte på när man är nykter, menar jag.( Fast jag promotar Vendome ganska bra måste jag säga.)

Sen åkte vi till BLC. British Luxury Club på New Bond street. Helt sjukt vad mycket folk det var där nere igår. Maddt och jag träffade Jesse metcalf. Han är ju ungrfär den sexigaste som vandrar i ett par skor. Vi pratade lite med honom. han frågade vad vi skrattade åt. och om jag ska va ärlig så vet jag inte vad vi skrattade åt, vi var bara allmänt glada. Spec när man ser honom.. För er som inte vet så är det han som är trädgårdsmästaren i Desperate Housewifes. ( han gillar ju du också mammsi)
                                                                   

nehe och sen så har man jobbat hela dagen idag! Har faktidkt inte kännt av bakfyllan alls. fast nu är jag förbannat trött måste jag säga..Kom hem runt halv ett och var ashungrig, fet och dum som jag är så tog jag några skedar med nutella. Det var ju typ det enda vi hade i kylen, och jag ställer ju mig inte och lagar mat när kl är halv ett. Så några skedar med nutella ( jag vet mamma). Smäll på fingrarna. Nu dör jag snart av trötthet. Måste ju ladda upp för Movida igen på onsdag! Gud vad skoj! Men denna gången ska jag uppföra mig.

xxx S


Aaaarrgh!

Som jag trodde så sitter han fast. Träffade honom igår och gud vad han är mysig! Och sååå söt..  det stör mig lite att jag är en så svag människa och speciellt runt honom. han är nämligen lite av en badboy.. Ja för såna träffar jag ju aldrig, jag undrar om jag är en magnet. På allvar! Jag får Dubbelchecka med Hanna och Paulina. Vi gick till en liten pub i covent garden. Jättetrevligt hade vi. Sen helt plötsligt så kysste han mig, och sa att han hade velat göra det hela kvällen, och att han har saknat mig. Naaaaah tänkte jag då, men det är precis vad badboys vill att man ska göra. Ska inte låta mig luras, fast jag vill ju träffa honom idag igen.

Men i stället ska jag ut med Madeleine Kirby. Hon är av samma slags kaliber som Hanna mig och Paulina när det gäller festande. Vi ska nog till vendome nightclub tror vi. Jag får faktiskt skynda på nu med tanke på att jag inte har börjat göra mig i ordning.

Har shoppat lite julklappar med. Fast inte för pengarna som jag har lånat utan för mina egna pengar! det är väl bra! Hittade lite till annsi och maddsi. Och nu bär det snart av hemmåt. askalas.

nehe nu hinner jag inte mer. Hoppas livet leker hemma i a town. haha.

S

Mamma Mia!

Here I go again, my my how can I resist you! .. Fuck jag försöker verkligen att hålla mig borta från " the one and only". MIKE. det har nog faktiskt varit Mike sen jag kom till London. varför har han en sån inverkan på mig för?
han hörde av sig i måndags och frågade om jag ville träffas på torsdag. Alltså idag! Självklart att jag vill!!! Men jag borde inte.. Han är ju så söt och det är ju inte bra! Vi kan liksom inte ha någon förhållande. Han är definitivt inte den typen.  (För er som inte vet är Mike en kille jag dejtade förra vintern). Jag ringde honom dock, och ställde in. Starkt jobbat, applåder till mig!! Men problemet är att han insisterade på att träffas i morgon i stället och om jag ska kunna hålla mig borta så kommer det krävas mycket. Typ kedja fast mig någonstans. Ahhh! vad ska jag ta mig till...
Cutie boy Mike!      Riktigt bra är den!     Här är jag och Maddy på Diva Beach (Halloweenfest) Alltså inte igår. Jag och Maddy (inte igår)

Var nere på Tesco innan och köpte en påse chips, en cola och Mamma Mia the movie. Otroligt kul och bra film. Den är att rekomendera. Helt sjukt när Hanna, Paulina och jag var och såg den på bio. Folk ställde sig upp i slutet och applåderade och sjöng med.! haha Björn och Benny är bäst!

Igår var det som sagt dags för mig att vara sub-hostess på hannas bord. Det gick väl bra och allting funkade skitbra, tills jag blev lite full och fick dra mig hemåt framåt småtimmarna. Kvällen började med att Maddy och jag möttes upp på Sanderson hotell i Long baren. Vi drack två glass vitt var och sen åkte vi till Movida. Det var otroligt mycket folk!! När jag väl kom in så mötte vi upp med Pete. Jag drack några drinkar till och jag partajade som aldrig förr. Men det var en trevlig kväll. Tydligen skulle Agyness vara där men jag såg inga spår av henne. Kvällen avslutades hemma i lägenheten i sängen däckad.

Upp kl. 12:00 idag för att göra mig redo för intervjun med Bo Ströberg från Smålandsposten. jag tvingade med mig min andra hälft, lindbergskan. tyckte att det var inte mer än rätt. Vi mötte honom utanför Bayswater Tubestation. Och därifrån gick vi till mitt och hannas favoritställe. TUK TUK. det är en thairestaurang. Heeeeeelt underbar mat, det går fort att få maten och det är inte för dyrt. Bo älskade det också. Vi berättade om våra upptåg och livet här i london, och han verkade tycka att det var väldigt intressant. Hoppas bara att han skriver snällt om oss nu. :P

I morgon ska jag möta upp med min italienska hostess väninna i Notting Hill. Hon ville gå och ta en lunch ihop och jag tänkte varför inte man måste ju göra det bästa av sina dagar när man är ledig. Eller hur..Ja och senare på kvällen ska jag ju då binda fast migsjälv för att hindra mig själv från att göra något dumt. (för jag vet att han kommer såra mig)

Nehe Nu är det läggdags för lilla mig. är helt slut.
bara en vecka kvar tills det är hemfärd. kul det ska bli!!

S


Jobbet suger!

Jag hatar jobba där jag jobbar nu, jag vet att det är massa kändisar och liknande, men det är astråkigt och jag sliter och stressar i hjäl mig. Är det det jag vill i så här unga år?
Plus att det verkar ju som om att pengarna inte räcker till för mig, då har jag ändå tagit det lugnt denna månaden med festande och shopping, men det verkar vara mindre pengar än någonsin :(

I morgon ska Hanna host:a ett bord på movida igen för Pete Phillips, men tyvärr så jobbar hon så hon undrade om jag kunde rycka in som sub-host eller vad det kallas. Och det gör jag ju mer än gärna, är bara lite orolig att något kommer gå fel, så vet jag inte vad jag ska göra. men det kommer nog bli jätteskoj.

Nu är det bara 8 dagar kvar tills Hanna och jag ska hem till sleta a-town över jul!!
men det ska faktiskt bli askul, men denna gången förväntar jag mig mer fest! Hör ni det..
Kan i alla fall räkna med anna och madeleine som tydligen är ute nästan varenda helg nu,
haha
Pusssar hinner inte mer nu.

Pank!

Nu är jag pank igen! Nästan i alla fall, jag kanske överdramatiserar lite. jag har pengar till hyran i alla fall. Det komiska med hela min livstil här i London är att, när jag går ut och festar, så festar jag med eliten. och då blir det lite att man tror och beter sig som om man har pengar. När man sedan tittar på kontot och inser, oops..
Fast denna månaden är det ju faktiskt annorlunda. Alla julklappar som jag har shoppat!


Fick min dricks idag, och den var löjlig!!! Helt otroligt! 20 pund bara. Jag blev nästan lite chockad... Här jobbar man på ett av de finaste hotellen i hela europa, och man får 20 pund i dricks. Asdåligt.. Väldigt besviken. Alla dessa människor som klassas som BIG Spenders. (säkert)

Kom precis hem från jobbet i alla fall. Paulina och hanna är nere i Hyde Park på Winter Wonderland, det är helt sjukt otroligt mysigt där. En sån här liten marknad med olika stånd. och en isrink där man kan åka skridskor, ni vet som i filmer när par går till såna ställen och åker skridskor. Om jag bara hade haft någon att gå dit med och åka skridskor.. Har ju säkert det om jag vill, men jag är lite kräsen och bara det bästa duger för tillfället..

Måste erkänna en annan sak. Vi hade ju förfest i onsdags innan vi gick till Movida och vi har fortfarande inte städat. Det står typ 14 vinglas vid diskbänken och den här jävla högen bara växer och blir större eftersom man kan ju inte diska något annat, för glasen är ju i vägen. 
 
Paulina visade mig den bästa videon. Wileys nya låt. Ni som inte har kollat in den, gör det! Dom mobbar alla bankmän som får ta del av creditcrunshen. ASKUL video     http://uk.youtube.com/watch?v=m1efwXkrOAQ

Ha en bra dag.
xxx
S

Godnatt

Nu är det faktiskt dag för mig att sova. Det har om möjligt varit den längsta och jobbigaste dagen på länge, även om jag mest har legat i sängen och försökt bli av med min migrän.Det är nog bland det värsta jag vet, migrän! 

Ful som stryk..

Nu är det snart hemresa till La Suéde! det ska bli så skoj. Vi åker den 18 december och ska vara hemma tills den 29 december. Det kommer bli mycket fest men även mycket tid med familjen. Jag har saknat min familj väldigt mycket på sista tiden.  
Det första Hanna och jag ska göra när vi kommer till alvesta med tåget, är att gå upp till pizzeria spåren och äta en svensk jävla pizza. För i detta landet har dom bara Dominos och pizza hut, och missförstå mig inte, men jag föredrar när dom är som i sverige när man kan få kebab och kebabsås på. Det kan man ju tydligen inte här!

Vet dock inte vad jag ska önska mig i julklapp.. Är så dålig på sånt. Men eftersom att min mobil blev snodd så får jag väl lägga en luten önskning på det, fast jag inte vill. kanske bara ska skaffa en sån där skitmobil i stället.. tycker jag låter som en bra idé.

Nehe.. Nu ska jag sova. Som mamma brukade säga. "Good Night, sleep tight dont let the bedbugs bite."
Sounds scary.. haha.

S


M&M (Migrän och Maya)

Som sagt så blev det utgång igår.
Planen för kvällen var att möta upp med Paulina på Maya kl. 12:00. Jag kom dit en kvart tidigare och gick in på Petes lista. Minuterna gick och ingen Paulina dyker upp. Hade hon bangat på mig och hittat bättre sällskap? Jag var ute flera gånger och checkade läget, men varken hon eller Gurj (Killen som vi skulle ha bord med) syntes någonstans. Till och med Pete Var ut och letade efter Pauli, med beskrivningen: blont hår lite längre än mitt.

Timmarna gick och jag var för andra gången helt ensam ute och svirade, Pete var ju där, men honom känner jag ju inte.  Hemma i lägenheten plingar datorn till, ett mail har anlänt! (fast det vet jag inte om). Mailet lyder: "We're at paper hun. Come here and ask for Gurj's table if you can. Gurj & Paulina". Tydligen hade idiotvakterna på Maya fuckat up och Paulina och hälften av citykillarna begav sig till Paper i stället. Idioter! Kan dom aldrig göra något rätt, vill dom inte tjäna pengar. 
I ain´t saying they are goldiggers but they ain´t messin´ with no broke niggers.
 Jag åkte på efterfest hem till Pete Phillips. Där möter jag Hanna utanför. Hon hade precis slutat jobba... Hon var lite upprörd för det här med Paulina och Gurj. det förstår man ändå. Vi drack lite skumpa och vissa tog lite kokain, idioter.. J, en tjej som hanna jobbar med, tog visst lite för mycket. för senare på kvällen flippade hon ut, sprang ner till conciergen och skrek att dom andra där uppe hade försökt tvinga henne att ta av sig kläderna. herregud vad vissa människor förstör sitt liv.

Jag fick skjuts till jobbet och började jobba kl. 07:00. Jag var faktiskt inte full, för jag drack inte så mycket, men ändå så fick jag migrän! När klockan var närmare nio, kunde jag inte stå ut längre. Allt brast! Min manager tyckte så synd om mig att han skickade hem mig. Han sa att han vet hur det känns. Så nu har jag legat hela dagen, utan ljus och utan ljud. Så fort jag har hört något har det smällt i huvudet som klockorna i Notre Dame.

Nu har jag och Paulina i alla fall varit och ätit. Mc Donalds mat... Jag åt en Big mac (fet som jag är), Paulina åt en Big Bacon & Cheese eller vad den hette. Den var lite mer exklusiv. Haha.

Det var allt från Londons west side uteliv för idag!
Ciao so long!

S

jahaappp

Det blir utgång ändå. Maya, under Hannas kollegas lista, Pete Phillips.
jag visste att jag inte skulle kunna stå emot. haha
En av mammas jobbarkompisar mailade mig med och han skrev att han ska åka till london nästa vecka och vill gärna ha en intervju med mig. han jobbar nämligen för kultur och nöjes redaktionen på en tidning och tycker att jag lever ett hejdundrans liv med kändisar och så.. Ohhh.. Ttäffar faktiskt sjukt mycket kändisar och det händer sjukt mycket sjuka grejer. så why not. ne nu måste jag göra mig i ordning.
puss ciao.

S

Utgång eller inte?

Ok, jag har ett stort problem! Huge!
Jag börjar jobba i morgon kl. 7:00 på morgonen, med mitt sjukt krävande jobb som hostess på ett av londons finaste hotell. Samtidigt vill jag ut och festa...

Vi var ute och festade i onsdags och det var helt sjukt kul, blev lite för packad bara. Min andra hälft Hanna Lindberg, hostade ett bord på Movida. Stureplansbratsen hade tydligen flygit över för att festa på denna klubben. Det var så himla mycket promoting för detta. "To welcome in the December Chill, Stockholm's finest club: Sturecompaniet, V and Hells kitchen flies in for a Scandinavian gathering. From 10pm. With their dj Tom Bola" 
Vart var alla stockholmare? Såg inte mycket brats.
Förfest hemma hos oss.

Vi hade i alla fall askul, Hanna gjorde ett bra jobb med gästlistan.
Träffade efter ett tag Chloe Green, har festat med henne ett par gånger innan. Flickstackarn beter sig väldigt omoget, men det är faktiskt kul att hänga med henne med tanke på att hon är värd några biljoner. Synd bara att inte pappa Phillip Green vet hur hon klär sig när hon går ut. (Förser han inte henne med kläder från sitt TOPSHOP?)
Hon och jag åkte i alla fall till Britsh luxury club lite senare, runt 4 tiden. Även där stötte jag på lite folk jag kände. Bland annat det största svinet i London, om inte i världen. Mr Calum Best. Just nu har han en show som går på MTV. Han ska försöka vara utan sex i 50 dagar. Lycka till Calum. Han försökte få med mig hem för några veckor sedan och tydligen gick inte mitt budskap fram den gången, för han var ganska på denna gången också.

 <- Sir Phillip Green                                   <-Calum Best

Tycker nästan lite synd om honom, han har varit med FÖR mycket tjejer, det är ingen som vill ha honom längre. Han gjorde ett tappert försök att få tillbaka lite av sin värdighet i Tv-showen men jag tror inte att det funkar. I stället står han i ett hörn på utegården på BLC och tar kokain. Vilket vrak!

Anyways!
Mitt dilemma är att det kommer bli en så bra kväll i kväll på Maya. Och jag funderar starkt på att dra mig dit och se ut som ett slit i morgon. Jag menar en dag bakis på jobbet kan väl inte spela så stor roll? Många andra på jobbet har varit det innan. jag behöver ju inte dricka så mycket. ;)

Vi får se hur det blir.

S

Premiär!

Jag har inte bloggat så mycket innan men tycker att det verkar som en kul grej att fylla upp all dötid. Inte för att det finns så mycket sådan i mitt liv just nu, men jag ska ge det ett försök i alla fall!!

Ciao


/ S


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0