Woopsie Daisy...

My god! Jag har nu legat inne hela dagen på grund av en jävla influensa! H kom hem vid 8 tiden och berättade att hon också kände sig krasslig. Vi hoppas av hela våra hjärtan att det inte är svininfluensan. Det hade ju varit ganska olyckligt.
Gick upp i morse kl 9 och kände att jag har väldigt ont i halsen. Ajabaja inte bra för jag var ju fortfarande tvungen att gå på min arbetsintervju. Jag lyckas ta mig dit kallsvettig och svimfärdig. Dom kommer ringa mig om några dagar och då får jag veta. När jag kom hem spydde jag upp frukosten. Tack! Sedan dess har jag legat i sängen... Perfekt dag. Verkligen underbar.

Igår var vi på middag med några cricket/rugbyspelare. Väldigt trevligt hade vi! Underbart god mat...

Jag vill också tillägga att mitt förra inlägg gjordes efter några glas vin och som sagt ett stort hat mot just MÄN! Vill även berätta att min kompis P, det var faktiskt fel på hennes telefon. Sms:en hade inte kommit fram! Ni ser, det händer. Fast det händer inte mig. Anyways. Nu kan jag inte sitta upp längre för det känns som att ryggraden delas på mitten och att huvudet trillar av halsen.

It´s been a plesure!



So Long. XXX

S

VI HATAR MÄN!

Nu ligger vi här, ensamma. Har kommit fram till följande:

Killar är antingen

1.  Mesar. Mesar som vill ha ett förhållande bara för att få en sak. (som definitivt inte är styrt med hjärnan)

2. Svin
som står för vad dom är =Svin. Trevliga killar, man vet vart man har dom, typ...

3
. Killar som är FÖR snälla. Då menar jag att dom gör i princip vad som helst för dig. Så att det går över en gräns.

4. Toyboys.
Killar som du kan slänga runt lite som du vill, men inser genast att du nog också är en toygirl. Slit och släng.

5. Den värsta sorten.
(Den enda Killen man faktiskt vill ha).Deras största hobby är att ******!!! Vissa fall kan en annan passion läggas till, såsom fotboll, öl och annan skit. De har en otrolig förmåga att förföra och vilseleda tjejer. Få dom att åka tvärs över jordklotet (ja det händer, Brasilien Fuck you!), tappa all sorts självrespekt och heder (skicka patetiska sms samt inbilla sig att mobilen inte funkar just till honom. Ja, jag har bevis. Hon sitter brevid mig och andas på displayen). Det värsta är hur dom lyckas hålla kvar oss i sitt grepp, genom att ge oss en smula, ett litet uns av hopp att dom faktiskt skulle kunna bry sig ( i mitt fall, så småningom). Och att den här lilla smulan dom kastar på dig får dig att totalt glömma att de enda gångerna, de senaste två månaderna de har hört av sig är mellan kl. 2 och 6 mitt i natten. (kallas med andra ord för Booty call.)


Att detta händer oss, det händer inte! Eller gjorde inte det fram till nu. Vi undrar nu VARFÖR!!!??? Varför gör dom såhär?
Och tro mig, det är inte för att dom har FÖR starka känslor. Maybe he´s just not that into you.
Ne men för fan bli det då och skynda på för i helvete!!!

Slutsats:

1. Vi hatar söndriga tänder, samt fotboll, alla fotbollssporter, öl, brazilien, clapham, gröna ögon, blåa ögon. leende som man känner att man smälter inombords, sex som är så bra att man tycker allt annat är skit och sist men inte minst, blickarna som man trodde betydde och lovade mer än vad dom faktiskt gjorde.

2. Efter denna utläggning tror vi faktiskt fortfarande att det har blivit ett missförstånd någonstans på vägen och att det kommer lösa sig snart. Sms:n ÄR försvunna, Mike var inte redo för ett förhållande (ge honom ett halvår), facebook har crashat och det kan ju faktiskt ha hänt något allvarligt. 



MVH Paulina och Sophie

RSS 2.0