Jag undrar hur i helvete jag lyckas!?

Jag har gjort det igen. Skämt ut mig. På tunnelbanan.

Igår när jag hade varit och träffat Mr Mike över några öl och lite pubkäk, skulle jag ta tunnelbanan hem vid sex-tiden. När jag står på tåget ser jag en person som jag känner igen. Lite småberusad och kanske lite mer modig än i vanliga fall, gör att jag går fram till denna killen och säger på engelska att jag känner igen honom och om han möjligtvis är från Sverige? Killen svarar då: - Jo jag är en svensk skådespelare.
Då går det upp för mig att killen som jag står och pratar med är ju inte alls en bekant eller någon hemifrån utan det är Linus Wahlgren från Hundtricket! Vad som då kommer ut från min käft är: -Men gud! Jag är också svensk! 
Vi småpratade lite sen hoppade han av och skulle hem till SWE.

Bra jobbat Sophie! KUL!

Annars är väl livet helt ok. Jag träffar nu Mr Newall i alla fall 2-3 gånger i veckan och jag är helt totalt nerkärad i honom. Kan inte hjälpa det och jag känner mig som en stormes eftersom att han är inte kär i mig, men träffar väl mig för att han tycker om mig och känner en viss medkänsla för en liten tönt som mig.

Jag letar även jobb och jag har ju ganska hög standard eftersom att jag verkar tro att jag är bättre än vad andra tycker och det kanske är sant. men snart ger jag upp och tar jobb på ettg slitcafé eller i någon äcklig kisspub. Pallar inte bry mig riktigt!

Igår var vi ute på Movida. Hatar den klubben men igår var det faktiskt kul, tro det eller ej. Massa kändisar och skit. Ingen bryr sig egentligen om kändisarna utan om papparazziserna ( vad det nu heter i plural, skiter i vilket) som står utanför. Alla vill synas, alla vill va med på kort. Så är det bara.. När jag var ute och rökte såg jag en tjej som var på väg ut och en papparazzi höjde sin kamera, för han trodde kanske att hon var någon annan. Hon blev så glad och när hon kom ut till sina kompisar berättade hon att hon NÄSTAN med på ett kort. Stackars flicka...

Jaja. Nu är det dags att sussa...Ciao

S

I´m back!!

Precis som om att någon har brytt sig eller märkt att jag har varit i väg. Nej. Nu är det i alla fall så att jag har varit hemma i Sverige i sisådär två tre veckor och även på en liten en veckas trip till Gran Canaria med min mamma.
Nu är jag i alla fall tillbaka. Med full solbränna. (lite för mycket, ungefär tredje gradens brännskador). 
 
Idag har jag och hanna Varit ute och strosat i solen. för här i london är det jävligt varmt måste jag säga.


Uppdaterar mer någon annan dag, jag är så himla busy med att jobbsöka nu.

S

RSS 2.0