Hetast i världen!!

Igår och idag på jobbet träffade jag Paul Walker. (Blonda killen från The fast and the Furious och Into the Blue) Han måste vara en av de hetaste människorna som finns just nu. Jag skojar inte!
Han bor på hotellet (the Dorchester). Jag såg först honom på håll och då kände jag inte igen honom, men jag tänkte den där killen ser het ut! När han sedan kom närmare så insåg jag att, det är ju han. Vilken snyggjävel!! Jag sa: Good evening. och han sa det tillbaka och gav mig ett leende med dom vitaste tänderna, han fick mig att smälta. Hade jag inte jobbat hade jag slängt migsjälv över honom. Här är en bild.

 

Jag snackade också med Max Von Sydow. Väldigt trevlig man, men han börjar bli lite gammal nu.
En annan person  som jag också pratade med var Tone Bekkestad. Vädertjejen. Hon var också väldigt trevlig..

  

Men nu är jag så trött att jag snart kreverar..
Night..
S

Jag har träffat Versace!!!

Igår när jag jobbade hade vi en jättefin middag som event, för Versace och Gucci. Timmarna gick och klockan blev nio och jag stod där vi min desk och tänkte gud va mycket häftiga och snyggt klädda människor vi kommer få se. Kl 22:00 anländer alla från baren och sist men definitivt inte minst, utan störst och bäst, kommer Donatella Versace. Helt sjukt! Jag stod där och gapade som om jag aldrig hade sett en människa förr.
det visade sig att hon brukar bo på hotellet ganska ofta. Jag står där som ett fån och när jag väl lyckas komma ur från min trans så blev jag jätteglad. Jag har träffat Donatella Versace!



Wohooo, nu ska jag ner till Hydepark och sola, om det går. Jag är jätteglad. ;)

S

Marley & Me

Detta måste vara en av de mysigaste filmerna jag har sett på flera år. Jag rekomendarar verkligen att gå och se den. Jennifer Aniston och Owen Wilson är lysande. Dom har jättebra kemi!
Owen Wilson är ju helt underbar ändå, en av mina favoritskådespelare. Träffade honom för någon vecka sedan, på hotellet där jag jobbar. Han kom ner till där jag står och petade mig på armen (ja, han var väldigt full) , och frågade: "Var kan jag gå ut?" Jag svarade: "Gå ut? Hur menar du då? Gå ut från hotellet? Gå ut på en nattklubb? " han Svarade: "Ut från hotellet, och jag kan inte använda den vanliga utgången, det är så mycket paparazzis." jag fick alltså visa honom, nästan leda honom till en annan utgång i hotellet. han var väldigt tacksam.. Haha... By the way, i den här filmen får vi också se Eric Dane, allas vår Dr. Steamy från Greys Anatomy. Han är otroligt Het!

     



Idag ska jag jobba när jag nu har varit ledig i 6 dagar i influensa, ska jag äntligen jobba.. Herregud. jag har bara typ 10 dagar kvar på jobbet, sen slutar jag där. vad ska jag göra sen? Hmm.. Jag funderar på att li reseledare. Måste iväg från London!.. London är en väldigt stor stad, med otroligt mycket människor, ändå kan man känna sig otroligt ensam här. jag känner att jag måste iväg någonstanns där det är varmt och jobba med något jag tycker är roligt. Hur ska jag plannera detta?

So long...

S

Picknick i Hyde park.

Idag har jag och Paulina varit på en liten picknick i hyde park. Vi tog med oss en filt och klädde på oss rejält. Båda har var lite sjuka. Jag är på bättringsvägen och Paulina håller på att falla in i det ( eller hur säger man?)
Vi köpte lite mat och satt där i solskenet det var faktiskt 17 grader ute. Inte så kallt längre som jag har hört att det är i Swe. Paulina låg och läste en bok och jag råkade slumra till. Otroligt mysigt!

Jag var ute i lördags och härjade.. (förlåt, jag borde inte när jag har varit sjuk och allt) Kunde bara inte motstå när jag har legat inne i fem dagar och när jag vet att alla andra är ute och festar och har skoj. Det var en jätterolig kväll! Vi var på efterfest också. Kalaskul.. Spelade in en jätterolig video.. Cardell dansar och jag sjunger. Head Shoulders Kneez and Toes. Har ni inte sett originalet på You Tube  så borde ni göra det. (http://www.youtube.com/watch?v=PmHClIHgnRI)
Jag dansade denna dansen inne på klubben och råkade visst kicka en kille på smalbenet när jag skulle nudda mina toes. haha..

           

Nu ska nog jag och Paulina på bio. Marley and Me tänkte vi. Hon är på väg ner till Tesco i just detta ögonblick, för att köpa frukt. Hon ska mänligen göra en fruktsallad som hon ska ha med sig in på bion. Hrrmmm.. Jag vet inte om influensan har gjort att hon har fått en knäpp, men det är bland det lustigaste jag har hört

See ya soon.

Jag vill BORT!!!!

Idag är en sådan dag när jag är väldigt trött på allting´. Efter att ha legat konstant i sängen i 4 dagar så har jag all rätt till att vara uttråkad.

Fick ett samtal till i morse klockan halv 8 från Miss Montana. Hon skulle åka till flygplatsen och var fortfarande full, lät det som i alla fall.. Hon kommer vara så snygg när hon kommer tillbaka så jag undrar om inte jag ska försöka släpa mig ner till frisören och färga håret! Annars kommer jag inte vilja synas med henne.

           

Hittade lite bilder när man är brun och schnygg från Aiya napa år 2007.

Glömde nämna igår att jag fick ett mail på Facebook, från, "the one and only". MIKE. Han frågade om jag ville komma hem till honom och ha en filmkväll. jag älskar att titta på film så jag la i hop två och två ( Film + Mike = Ja tack). Men nej. jag är ju jättesjuk och har jättehög feber så jag var tvungen att tacka nej. och detta gjorde mig så ledsen. men det kommer väl fler tillfällen, hoppas jag.

Nej, så ´nu är det fråga om jag ska släääääpa mig ner till frisören eller om jag bara ska fortsätta ligga här i min säng och tycka s¨ååå synd om mig själv.

S

Kanon och kalkon.

Kalkon!

Har nu legat sjuk och sängliggandes i närmare tre dagar då jag helt plötsligt bestämmer mig för att ge sjukhuset en sista chans.. Kommer jag träffa DR. IDIOT eller kommer jag faktiskt få en bra doktor som bryr sig denna gången? Jag känner efter hur jag mår, det är def värt en risk med tanke på att nu har jag så ont i halsen att jag knappt får i mig någon vätska. 

Kanon

Nummer 1:  Kommer till sjukhuset. läkaren kollar ner i käften på mig och nästan hoppar rätt upp i luften. Du har halsfluss!!! (Hmm, vad var det jag sa förra veckan)... Han skriver ut antibiotika tabletter till mig som jag ska knapra två gånger om dagen i en vecka. Nu i kväll efter två piller känner jag mig redan bättre. (kanske är det något psykologiskt i sånt där ändå?) 

Nummer 2: Paulina och jag bestämmde oss för att laga pannkakor till kvällsmat. Paulina slängde till och med upp dom i luften. Vilken talang hon är! (lovade att jag skulle nämna henne i bloggen, tihi. ) Jättegott i alla fall!

Nummer 3: Jag har alltid bojkottat High School Musical filmerna, men nu i kväll kunde jag inte komma på något bättre att titta på än just High School Musical 1 och 2. Jippi!! Måste säga att de är otroligt löjliga och töntiga filmer, men ändå underhållande på något vis. Om man inte orkar använda hjärncellerna är dom perfekta. Så ja, jag gillade dom...

Nummer 4: Min hälft (www.hannnalindberg.blogg.se) ringde mig kl. 2 i natt och var helt aspackad. ber'ättade att hon var så full att hon hade spytt över hela stortorget.. haha Jag blev så glad av att höra hennes röst! Plus! Hon åker till teneriffa i natt kl 5.. Hon kommer vara så snygg när hon kommer tillbaka till London. Hoppas bara att hon inte blir förhondrad av bakfylla.. Spy på planet är ju aldrig kul!!

                  



Det var allt för i natt! Ciao.

S

(P.S. Sorry för Smirnoff Vodka flaskan som står jämte pannkakorna, den har stått där så länge nu att man knappt lägger märke till den... Sleep tight)


Yes!

Var lite uttråkad på att va sjuk innan så jag fick äntligen tummen ur r*ven och gick och gjorde det jag har velat göra så länge. Tattuera mig!  här är en bild.
 


Superflu och Saknad...

Blev precis hemskickad från jobbet för att jag har FÖR hög feber och är alldeles för snorig. jag skrämmer helt enkelt gästerna på hotellet. Jag har inte kunnat sova på två nätter för att jag har hostat, vilket har resulterat i att jag har svarta påsar under ögonen  och träningsvärken i mage och rygg kan jag inte ens beskriva med ord. (Värre än ett träningspass, nästan). Så nu ligge rjag här hemma med 39 graders feber och doktorns ord ekar i huvudet på mig. Superflu. Superinfluensa. Jaha, så en superinfluensa är när det sitter i i två månader, det visste jag inte. eftersom att jag bara har en "superflu" Så ville DR. IDIOT inte skriva ut någon medicin till mig. TACK!

Samtidigt saknar jag min andra hälft! Hon Är hemma i Sverige och mår dåligt men snart åker hon till teneriffa! Och kommer bli brun som en pepparkaka. Helt underbart! jag Hoppas att hon kommer må bra när hon kommer tillbaka till London. Saknar dig min sockerkringla. älskar dig..

Det var nog den sjukt galna helgen som gjorde att jag fick feber, möjligtvis. I lördags jobbade jag till kl 4 och sedan åkte jag och Paulina och åt på Cecconis (italiensk restaurang). När vi går in  möter jag, i dörren, högsta chefen på hotellet. Han kände inte igen mig, men han tittade på mig lite konstigt precis som att " dig känner jag igen, men jag vet inte varifrån". Senare åkte jag och Emma till Fahkeldine och tog en drink då jag upptäckte att jag inte hörde på mitt vänstra öra. Därifrån styrde vi mot Vendome. Hade en sjukt rolig kväll! Åkte efter vendome till Mayfair Club där jag råkar springa in i två av hotellets TOP VIP:s. Dom tar tag i mig: "Breakfastgirl!
Dom bjöd mig på löjligt mycket drinkar, fast det kan man gott göra när man är värd biljoner. ;)
Kvällen slutade med efterfest hos "GUNS" som det brukar göra och han drack sin äckliga cava som ingen annan gillar.

       

Bild nummer två: Jag är inte så full, det är bara att på senaste tiden blundar jag ofta.
Bild nummer fyra: Gigantisk arm jag har.
Bild nummer fem: Förlåt mamma, jag vet att jag inte ska ha toffsen runt (gigant) armen.

Hej svej

RSS 2.0