Skära ner på sex på grund av finans kris!?

Även dom rika människorna känner av Finanskrisen! Hittade denna artikeln på Msn. LÄS DEN!
Älskarinnor är låg prioritet i finanskris Wall Street Journal har gjort en undersökning om hur mycket mångmiljonärer är villiga att skära ned på utgifterna till sina älskarinnor och älskare under lågkonjunkturen, skriver DI Ego.


Undersökningen visar att hela 80 procent av de manliga mångmiljonärerna är beredda på att dra ned på älskarinnornas kostnader under den kommande lågkonjunkturen. Detta i form av billigare semestrar, restaurangbesök och presenter.

"Rika människor måste också skära ned på utgifterna i en lågkonjunktur. Älskarinnor är en del av den ekvationen", säger Russ Allan Prince, vd för analysfirman Prince & Assoc, som har genomfört undersökningen.

Men en tredjedel av de deltagande miljonärerna var kvinnor. Endast 20 procent av kvinnor har planer på att dra ned på utgifterna för deras älskare och hela 50 procent har sagt sig komma att spendera mer pengar i den kommande lågkonjunkturen, uppger Dagens Industri.
______________________________________________________________________________________________

Detta visar ju hur sjukt mycket män betalar för sex, medans vi kvinnor bara leker. Haha. Olika divisioner.

Night night sleep tight 


Kommentarer
Postat av: Anonym

OCH lindbergskan fiskar mer än vanligt, fula fiskar, leka bäst, oh yeah

2008-12-15 @ 14:26:06
URL: http://hannnalinberg.blogg.se/
Postat av: Pappis

Hallå Fia. Vilket party liv, att du bara orkar. Jag får väl försöka att hänga på i Växjö, tur att dem stänger kl 2 här..... Men snart ses vi ju, ska bli jätte kul. Hoppas du klarar dig med pengar tills du kommer hem

2008-12-15 @ 21:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0