En vanlig kväll i London!

Igår var jag och tjejgänget på Movida.
Vi började på Kingly Club kl 22.00 och jag agerade Hanna, som tyvärr inte kunde vara med. (Saknar dig redan, men en månad går fort). Jag mötte alla tjejerna och vi hade faktiskt väldigt kul på Kingly Club. Vid kvart i elva kommer "Guns" ner på Kingly och jag måste säga mer förvirrad människa måste man faktiskt leta mycket efter. Han kom ner där och yrade om en massa skit taget ur luften. Väldigt osammanhängande saker så man ställer sig frågan: VA?! (Hanna förstår deff vad jag menar) .

     


Vi drog senare vidare till Movida, och jag måste säga det var ett av de bästa crowden som vi har varit på Movida. Vi hade askul hela kvällen.En blandning mellan svenskor, norskor och någon engelska. Väldigt trevlig blandning måste jag säga. "Guns" blev aspackad och han hade med sig någon Porrstjärna till Movida. Hon kunde inte stå på benen! det Var sjukt kul. När vi var på väg ut från Movida mummlade han något om att han mådde illa och att det var för att han hade rökt för mycket. Hahaha...

        



Nu har jag precis tittat på White chicks. Väldigt rolig film faktiskt, underhållande. Och nu tänkte jag faktiskt sova, jag ska ju faktiskt jobba i morgon klockan tre. Hälsningar hem till Hanna i Svedala och hoppas att du mår bra! älskar dig!

Ciao
XXX
S


 


BAFTA Brit Awards

Alla olika awards som alltid är vid samma tid på året. Hur förväntar man sig att man ska kunna hålla reda på vilken som är vilken? Det funkar inte! Nu i kväll var det i alla fall Bafta Brit Awards.
Alla klubbar i London har kört med eventnamnet. Brit Awards afterparty, bara för att dra dit så mycket folk som möjligt.. Alla människor vill väl vistas bland kändisar. Så när det kanske är en klubb som har den riktiga efterfesten luras ändå folk till andra klubbar för man vet ju inte vilken av alla, den faktiskt är på.

Vi hade i alla fall, på The Dorchester, efterfesten för Take That. Så dessa killarna träffade jag i kväll. En av dom, den lille killen med hatt ( Vet tyvärr inte deras namn, och är för lat för att ta reda på det.) han flörtade på ganska rejält med mig där jag stod vid min desk. Väldigt trevlig dock, inte sliskig alls. Han frågade vad jag hette och var jag kom i från. Åh jag älskar Sverige sa han då. haha. Fjäskis!

 Här har vi grabbarna.. ;)

Skulle egentligen ha gått till Movida i kväll, men jag är helt utmattad så jag struntade faktiskt i det, inte likt mig, jag vet. Men jag orkade faktiskt inte. Så nu ligger jag här  och tycker synd om mig själv för att jag är så himla ensam och att ingen vill va med mig, när jag egentligen har valt det själv. Lyssnar på Il Divo och Josh Groban, Smöriga sophie, Rulla mig i en stekpanna. haha

Hanna är fortfarande på sjukhuset, hon börjar nog trivas lite nu när jag tog hennes laptop till henne igår. Jag själv gillar faktiskt att hänga på sjukhus, Det är ju det ända stället man har tid att reflektera över allt som händer i ens liv. Det är liksom som om att all tid försvinner på sjukhus, man kan bara sitta och glo i flera timmar. Plus att om någon ringer och stressar en, typ ens chef, så säger man bara att: "Jag är på sjukhuset" då är det liksom som en ursäkt.

Nehe nu är jag trött..

Ciao...
S

Scary Movie och Fotsalva

Nu har jag precis tittat på scary movie 4, som jag redan har sett flera gånger, men tittade på i brist på annat . Den är ju ganska skoj, exakt min humor.
Samtidigt smörjde jag in mina fötter med en fotsalva som jag har köpt på Boots. Eftersom att sedan jag började jobba på The Dorchester så har mina fötter blivit stenhårda. Fast det är ju inte så konstigt, eftersom att jag praktiskt taget springer runt som en idiot i 9 timmar i högklackat fem dagar i veckan. nu försöker jag  i alla fall göra något åt det även om det inte hjälper. Allt i det här landet är ungefär tre gånger sämre än vad det är i Sverige. Maten, sjukhusen, fotsalvor transport etc.
det var ju en "så kallad" Storm i England för några veckor sedan... Storm? STORM?! tror inte det!! det snöade och snön la sig på marken och det blev 20 centimeter snö. Tunnelbanorna slutade fungera, bussarna slutade gå. Folk kunde alltså inte komma till jobbet. Jag stod och väntade på min buss i en kvart, för jag tänkte varför skulle den inte komma, det är ju inte så mycket snö. jag insåg att den kommer inte komma och att jag får helt enkelt börja gå. det var faktiskt inte så jobbigt att gå till jobbet, med tanke på att det var ju faktiskt inte så mycket snö. Jag blev mest bara ledsen att jag jobbade och inte kunde vara ute och leka i Hyde Park som alla andra. Nog pratat om "Stormen".

Förra veckan på jobbet träffade jag BRANGELINA. Ja, Brad Pitt och Angelina Jolie. Dom bodde på Hotellet och kom ner till min reatuarang för att beställa afternoontea. Så jag placerade dom vid vårt bästa bord. och alla barnen var med utom Maddox. Dom var i London för BAFTA Awards. Precis som Sharon stone som jag också träffade senare på kvällen. Även andra diverse skådespelare som inte är lika kända (men heta) , Bodde där också. Unga skådespelaren från tranformers och den andra killen från Stormbreaker. Så det har varit en kändisrik vecka för min del.

   Shia från Transformers      Alex Rider i Stormbreaker

Min andra hälft och jag har varit lite sjuka. För min del trodde jag att det hade börjat gå mot bättringsvägen, men nu i kväll har jag aldrig kännt mig tjockare i halsen. Hanna vet vi ju inte riktigt vad det är för fel på. Men hon mår bättre nu i alla fall.

Bless us!

Nu måste jag sova!
Puss hej Leverpastej!

S

Förlåt!

Förlåt alla vänner och familj (och ni som läser min blogg, förstås). Jag har varit väldigt upptagen (no excuse) med jobb och annan skit som bara är dödstråkigt! Men nu uppdaterar jag bloggen.. Bra början.

Måste börja med att nämna att jag är hemma själv och att jag precis hörde ett porlande komma antingen i från köket eller ifrån badrummet. Detta skrämmer mig en aning och jag börjar spekulera litegrann. Kan det vara en orm i toalettstolen? (Förlåt Hanna, vet att du hatar ormar). Vad fan är det för något? Jag vågar faktiskt inte gå och titta. Skitsamma.. Är trött och orkar faktiskt inte bry mig.

Våra jävla grannar spelar, varje dag, musik från kl 7 på kvällen till kl 5 på morgonen och detta stör mig något otroligt som försöker ligga här och sova. Som tur är så börjar jag ju kl 3 i morgon.
Min andra hälft är faktiskt på en date i kväll. Efter mycket tjat från min sida att hon ska övervinna sin daterädsla så har hon faktiskt dratt iväg på en. Bra jobbat Lindberg. Ringde henne precis och fick en uppdatering på daten. Hon hade jätteskoj och allt gick bra! Kul för min darling!


Nu har jag tänkt att jag ska bli en good girl. Eller jag har aldrig varit bad, men jag ska dra ner lite på " Det Goda". Det har blivit lite för mycket av det goda på sistone. Då menar jag fest och sötsaker bland annat. Nu ska jag sluta festa (inte helt så klart). Gå till gymmet minst 3 gånger i veckan ( då kan man ju äta).

Nu ska jag sova. Men så måste jag bara nämna att jag har skakat Tom Cruises hand!!! det är något som jag faktiskt är lite stolt över nästan ( vet att det är löjligt, men jag ville nästan aldrig mer tvätta min hand!!)
Han är assnygg..


SSSSSS

RSS 2.0