Aaaaaargh!!!

den här jävla halsflussgrejen jag har fått gör mig lite fustrerad. Tänkte att jag skulle gå till doktorn idag, men jag gjorde det aldrig sen ändå. det känns så jävla onödigt. Jag mår ju bra förutom att jag har jävligt ont i halsen. Ska det vara så eller? Får man inte massa feber av halsfluss? Anyway, Det är enormt irriterande...

Idag checkade allas vår, Leonardo Di Caprio in på hotellet. han är faktiskt ganska snygg, men han är väligt lång och muskulös. Jag har ju alltid tänkt på honom som den unge mannen/pojken han var i Titanic. Väldigt söt fortfarande fast bara mer manlig. Grrr.... ;) 
 
Som sagt så har jag nu spenderat en fredagskväll inomhus och tittat på Casino och nu en lördagskväll och tittat på den Gröna Milen. Vilket också är en tokbra film som man lätt skulle kunna lipa ut allt kroppsvatten man har i kroppen, till.
My point is.. Detta är inte jag. Det låter kanske helt sjukt, ni tänker: "En helg är väl ingenting, hon är ju dum i huvet!" Och ja, kanske är jag det. Men jag uppskattar kanske andra saker i livet än att sitta hemma helt ensam och titta på filmer jag tycker om. Det är jävligt bra filmer men jag älskar att gå ut och träffa folk. Jag uppskattar ensamhet till en viss mängd. T. ex. en dag i veckan eller så. Precis lagom.

Mina flatmates jobbar (båda jobbar nu på nattklubb). Så när jag nu jobbar tidigt hela veckan är jag ensam varenda kväll. Låter det kul. Flashback!  det är det inte. Jag bara äter och äter. Men nu är det fan skärpning. Jag ska gå ner så jävla mycket och bli så satans snygg att inte en jävel kan motstå mig. (in my dreams)

Night!!!

S

Kommentarer
Postat av: Anna madde och martin ( han som du skulle städa hos)

Leo är ju en B-kändis för fan! inte gjort någon riktig film sen han gjorde Titanic!!

2009-01-18 @ 03:14:27
Postat av: Sophie

Har du missat blood diamond, catch me if you can, the departed och body of lies.

Och så självklart den nya oscarsnominerade filmen Revolutionary road med Kate winslet.

Sug på den.

2009-01-25 @ 17:56:47
URL: http://sophiebjorkqvist.blogg.se/
Postat av: Pauli

the beach? haha

2009-01-30 @ 15:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0